Новини

 Обласний профорієнтаційний захід «Вибір професії – дорога майбутнього»

   24 травня 2023 року на базі КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР пройшов обласний профорієнтаційний захід – «Вибір професії – дорога майбутнього».

   Захід відбувся в рамках «Всеукраїнського тижня професійної освіти». Організаторами заходу виступили: Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області, Запорізька обласна федерація роботодавців.

    Від закладу освіти в заході прийняли участь: Полухін В.Ф., директор, Ліуш А.М., заступник директора з НВР, Живиця М.А., заступник директора з ВР, Король А.С., викладач, Сагайдак Н.О., викладач, Самарський О.Ю., майстер виробничого навчання, та здобувачі освіти  Талерчик А.А., Зайцев Д.О., Пориваєв Д.М., Тімофєєв О.О.

   Під час заходу педагогічні працівники разом з учнями закладу освіти провели декілька майстер-класів за допомогою використання зварювального та електротехнічного обладнання. Метою проведення майстер-класів було – познайомити учнів закладів загальної середньої освіти з переліком робітничих професій, що затребувані на ринку праці в Запорізькому регіоні, а також з можливостями застосування практичних навичок на практиці.

Андрій ЛІУШ,

заступник директора

з навчально-виробничої роботи

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14